Link-uri de duminică

De acum voi începe o nouă tradiţie pe blog. În fiecare duminică voi posta o listă cu cele mai interesante link-uri din săptămână care aproape se sfârșește. Acum voi posta 10 articole din perioada 07-14.12.2013.

Află care sunt cei mai cunoscuţi vloggeri români, dacă Youtube este o alternativă pentru Facebook și care sunt etapele unui plan de marketing online.

Un articol interesant despre U.E. că ar trebui să funcţioneze ca o multinaţională.

Dacă tot se vorbeşte despre super-imunitatea parlamentară cred că e necesar să fim cât mai bine informaţi şi să fim optimişti că nu o vor obține, fiindcă optimismul e unul din secretele succesului şi a prosperităţii umanităţii. Deși, sper, ca plagiatorii să nu devină prea optimiști la anunțul că pirateria accidentală nu va fi penalizată.

Săptămâna aceasta s-a vorbit şi despre legalizarea drogurilor, Uruguai fiind prima ţară din lumea care a legalizat toate tipurile de droguri.

Care sunt cele mai mari regrete pe patul de moarte ? Probabil cel mai mare regret e că voi avea prea multe regrete. Nu e mai bine să ai o viață plină și cu cât mai puține regrete?

Lasă un comentariu