Transport marfa Bucuresti

Recent o amică s-a mutat cu prietenul ei din Bacău în București, pentru un job pe care l-a obținut la o multinațională. Fiind ceva pe termen lung s-au gândit că ar fi mai bine să se mute cu mai mult bagaj, ceva mobilă și chestiile necesare câinelui.

Căutând pe internet după o firmă de transport marfa bucuresti au dat peste foarte multe site-uri și opțiuni și nu au știut ce să aleagă, decât după ceva cercetări pe internet și comparând prețurile. Asta e, atunci când te muți pe termen lung și nu ai propria dubiță trebuie să faci puțină cercetare și comparare, pentru a avea cele mai bune prețuri și să știi că materialele tale ajung în siguranță la destinație. Altfel va trebui să cumperi alte seturi de pahare, farfurii ori un nou bol de mâncare pentru câine. Oricum au luată o decizie bună, fiindcă toate materialele le-au ajuns integral la noua lor garsonieră.

Partea de transport mi se pare interesant. Fiindcă din punctul meu de vedere lucrurile ar fi fost mai simple: într-o mașină să fie înghesuite cât mai multe chestii, exceptând câinele. Și dacă nu mai încape ori ei cu tine în tren ori trimiți prin poștă. Doar că lucrurile nu sunt atât de simple. Fiindcă ar fi existat posibilitatea (destul de mare) ca mașina să se strice ori să consume multă mai multă benzină decât ar fi plănuit. Plus nu prea poți să depășești tonajul legal că te prinde Poliția Rutieră și mai primești o amendă destul de mare. Și chiar dacă aceste lucruri nu se vor întâmpla cu mașina ar fi stres în tren, fiindcă nu poți să te odihnești fiindcă trebuie să ai grija bagajului, plus când ajungi în București trebuie să plătești pentru ca cineva să te ajute (așa cum e în orice stație de tren) și altele. Na, a avut dreptate.

Când mă voi muta și eu, pe termen lung, în București ori în alt oraș în afara Moldovei, cu siguranță voi căuta o firmă de transport. Pe lângă cele enumerate mai sus, îmi amintesc foarte clar prin ce am trecut când am fost, și am plecat, din Polonia cu programul SEV. Un rucsac și un bagaj negru mare au stors cel puțin 4 litri de apă din mine și vreo 500 de grame s-au pierdut.

Câteodată e bine să dai un ban în plus fiindcă călătorești liniștit. În cazul lor: s-au mutat liniștit.

Anunțuri

2 comentarii

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s