Voluntariat în Botoşani

În Botoşani sunt câteva organizaţii unde poţi să practici voluntariat. Sunt atât de puţine încât le pot număra pe degete. Mă refer la acele organizaţii ce nu sunt create pentru un liceu ori pentru a obţine o finanţare europeană. Ci organizaţii generale unde se pot înscrie tineri şi adulţi.

Iar acum voi vorbi despre Asociaţia B-Right Media Botoşani.

ONG-ul recrutează voluntari pentru proiectul „Voluntari de Botoşani – Generaţia 2013” , finanţat de Consiliul Judeţean Botoşani.

Dacă doriţi sa lucraţi alături de ei, pe proiecte de comunicare şi media, voluntariat, organizare de evenimente, schimburi internaţionale de tineri sau în cadrul noului lor departament de protecţie a mediului, trimite un email la adresa asociatiabrm@gmail.com

Ca informaţii utile: asociaţia a fost înfiinţată în anul 2010 şi până acum a organizat şi participat la acţiuni precum Conferinţa ONG Botoşani, ZEN (Ziua Educaţiei Nonformale), MEdiaTIN workshops, CNATL – Inima solidarităţii cu persoanele cu Sindromul Down, Spectacol maraton de Ziua Internationala a Sindromului Down, Martisor la clasa-ntâi (proiect realizat în parteneriat cu Şcoala nr. 13 Botoşani) şi Seara Voluntarilor Botoşăneni.

IUn alt proiect mare e Centrul de Voltunariat Botoşani.

Interesant, nu?

De eşti interesat/interesată ne auzim pe acolo 🙂

Lasă un comentariu