Ceas de mână pentru bărbaţi

Crezi că un ceas de mână îl face pe bărbat mai…interesant? Cred că e un aspect important al unui bărbat ori monden ori clasic.

Când eram copii (cum ar veni pe vremea noastră) aveam ceasuri de mână din plastic şi electronice. Ieftine dar bune pentru nişte copii care se agitau prin cartier şi trebuiau să ştie ora de mers acasă altfel nu primeau mâncare ori nu se uitau la televizor. Dar acum avem telefoanele mobile. Ori se uită la ceas ori sunt sunaţi de părinţi să vină acasă că altfel nu îi lasă pe internet. Cum se mai schimbă vremurile….

Revenind la vremurile noastre şi la discuţia noastră. Zilele trecute citisem un articol că un bărbat să aibă stil şi personalitate ar trebuie să: investească în haine de calitate, să asorteze cureaua cu pantofii, să asorteze cravata cu cămaşa, să nu evite pantalonii fără cute, culoarea şosetelor trebuie să fie în ton cu cea a pantalonilor, să porţi rame de ochelari în conformitate cu trăsăturile feţei iar un ceas de mână e un accesoriu important bărbătesc şi trebuie asortat stilului vestimentar şi cel de viaţă (cică cureaua de ceas neagra se asorteaza cu pantofi negri si curea neagra; banda maro cu pantofi si curea maro). Desigur articolul, ca şi multe altele, a fost scrisă de o tipă. Nu zic că nu sunt sfaturi bune şi nici nu sunt misogin. Dar ar fi interesant să primesc sfaturi de la bărbaţi, cu privire la stiluri vestimentare. Să ştiu dacă un ceas Q&Q e mai bun decât un ceas sportiv, de exemplu. Dacă un ceas de mână cu curea din piele e mai bun, chiar dacă e retro decât unul cu curea metalică.  Şi tot aşa.

Ca idee citisem un alt articol, de data aceasta scris de un bărbat, care spune că ceasul de mână e singura bijuterie pe care o poate purta un bărbat iar un ceas de calitate nu își pierde din valoare și te poate ține o viață. Acest accesoriu reprezintă unul dintre puținele lucruri care ne poate exprima personalitatea.

P.S.: ştii cine a fost primul bărbat care a purtat un ceas de mână?

Pascal, Blaise Pascal.

Anunțuri

2 comentarii

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s