Vara aceasta

Eu şi cu moda suntem paraleli….de fapt nu chiar, dar nu suntem nici chiar cei mai buni prieteni. Dar asta nu înseamnă că nu cochetez cu moda şi în special cu persoanele care ştiu mai multe despre acest subiect. De obicei sunt de sex feminin. Deşi astfel de întâlniri şi discuţii nu sunt prea dese şi intense, totuşi ele se întâmplă şi sunt relativ interesante. 

Şi cum vine vara iar eu intenţionez să merg în cel puţin o ţară străină am început să vorbim despre modă şi tendinţele din această vară.

Ceea ce îmi amintesc foarte bine e că tipa îmi spunea că moda se schimbă în fiecare an, în fiecare sezon însă stilul este etern. Fiecare persoană este unică în felul său, în special femeile, fiindcă ele pun şi cel mai mult accent pe acest lucru şi vor să îşi evidenţieze calităţile şi să îşi mascheze defectele. Astfel hainele, papucii, coafura sunt foarte importante, plus ele se pot schimba şi de 2-3 ori pe zi, în funcţie de ceea ce au programat. Şi deşi sunt multe schimbări, în funcţie de sezon şi pe cât de multe site-uri/reviste de modă sunt pe atât de multe sfaturi şi sugestii sunt. Iar o persoană (indiferent de sex)ar trebui să ia din tendinţe ceea ce simte că i se potriveşte caracterului şi desigur fizicului.

Dacă nu suntem în pas cu moda putem să luăm exemple de la persoane de pe stradă. Pur şi simplu să stăm pe o bancă şi să analizăm (a nu se confunda cu bârfitul) ceea ce persoanele poartă. Şi dacă ne place stilul şi felul cum sunt îmbrăcate atunci putem să căutăm şi să probăm. Iar dacă eşti de sex masculin iar moda…te mai salută din când în când, cum e cazul meu, atunci e bine să mergi şi cu o femeie la cumpărături. Dar ar trebui să îţi programezi cam tot week-endul pentru aşa ceva.

După care discuţiile au luat o întorsătură către sandale dama, sandale piele dama şi sandale Matar.ro iar discuţiile au mers spre: de ce sunt atât de multe feluri de sandale?

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s