Seminar de informare la Cluj-Napoca privind granturile pe „Patrimoniu cultural” și „Diversitate culturală”

Unitatea de Management a Proiectului din cadrul Ministerului Culturii, in calitate de Operator de Program, organizeaza un seminar regional de informare la Cluj Napoca, in data de 5 martie 2014, incepand cu ora 10.00.

Scopul evenimentului este de a prezenta oportunitatile de finantare din cadrul Programelor PA16/RO12 Conservarea si revitalizarea patrimoniului cultural si natural si PA17/RO13 Promovarea diversitatii in cultura si arta in cadrul patrimoniului cultural european derulate prin Mecanismul Financiar SEE 2009-2014 si de a intelege conditiile prevazute in Ghidul solicitantului pentru cererile de proiecte deschise la aceasta data.

Pentru a participa la eveniment, este necesara completarea formularului de inregistrare, fara a depasi 2 pagini. Formularul se va transmite pana la data de 4 martie ora 10.00 la adresa de e-mail seminarsee@umpcultura.ro.

Avand in vedere limitarile legate de spatiul disponibil, vor fi selectati primii 100 de participanti care au completat Formularul de inregistrare cu toate informatiile solicitate si care se incadreaza in categoriile de solicitanti eligibili ai Programelor.

Din partea unei organizatii pot participa mai multi reprezentanti, cu conditia completarii Formularului de inregistrare pentru fiecare participant!

Participantii selectati vor primi pe e-mail o invitatie de participare la eveniment.

Atentie! Organizatorii nu asigura transportul/cazarea participantilor. 

Sursa.

Lasă un comentariu