ARTĂ PENTRU SUFLET cu Bogdan Ota, Nordic Sonata & Friends

Pe data de 20 decembrie, începând cu ora 19:00, Bogdan Ota, acompaniat de Nordic Sonata Orchestra și prietenii săi va susține spectacolul caritabil ”Artă pentru suflet” în sala Teatrului „Mihai Eminescu” din Botoșani.

Arta pentru Suflet - Bogdan Ota Botosani ok

 

Evenimentul este unu caritabil, o strângere de fonduri pentru 2 cazuri mai speciale din Botoșani: – Ciobanu Ștefania Gabriela, din loc. Păltiniș, jud. Botoșani, în vârstă de 14 ani, diagnosticată cu scleroză multiplă. Aflată într-un stadiu grav (paralizie totală), ea are nevoie de o medicație specială costisitoare care să oprească efectul demielinizant al bolii (distrugerea sistemului nervos).

Babiuc Teodor Ionuț, din loc. Avram Iancu, comuna Coțușca, jud. Botoșani, în vârstă de 9 ani.  În urma unui accident rutier grav, Ionuț a fost declarat de către medicii din București caz vegetativ și a fost trimis înapoi la Botoșani. Medicii și kinetoterapeuții de la secția de Pediatrie din Botoșani nu au renunțat și după o muncă grea de recuperare de aproape doi ani au reușit să-l repună pe picioare.  Astăzi el merge la școală, dar a rămas cu sechele motorii, senzoriale și în exprimarea orală și gestică. Ionuț are nevoie de noi pentru a beneficia de o medicație specifică, de orteze pt. facilitarea mișcărilor și de un habitat corespunzător (locuiește cu bunica sa în condiții foarte grele).

Alături de celebrul pianist și compozitor vor concerta Sofia Sălăjan și Alexandru Plăcintă, doi elevi de la Liceul de Artă din Iași. La finalul serii grupul de copii Mellody din Botoșani, coordonat de profesorul Paul Ciprian Mihai, va înveseli publicul cu repertoriul lor de muzică de Crăciun.

Acest articol este unu de susținere și de solidaritate.

Anunțuri

2 comentarii

  1. Dragă Răzvan, scuze că apelez din nou la tine, dar o fac fiindcă m-ai sfătuit bine și de altădată. Am primit de la WordPress o înștiințare repetată prin care mi se cerea să execut nu știu ce operațiune pentru ca ei să poată băga publicitate și, în schimb, să-mi promoveze blogul (cred). Cum nu mă pricep despre ce e vorba, nu am făcut nimic, însă de la un timp am observat că unele postări vechi au o accesare abruptă și inexplicabilă. Bănuiesc că-mi apare articolul undeva, dar nu știu unde și nici nu pot citi comentariile (dacă există). Dacă știi despre ce e vorba și poți să mă lămurești, ți-aș fi din nou recunoscător.
    Duminică plăcută! 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s