Rezultatele concursului „Blogger European, ediţia 2013”

În sfârşit au apărut şi rezultatele concursului „Blogger European, Ediţia 2013„. Din păcate, articolul „Cetăţenia şi Roşia Montană” nu se numără printre căştigători, deci nu voi merge nicăieri.

M-aş fi aşteptat să primesc un e-mail de la  Reprezentanța Comisiei Europene în România și de la Biroul de Informare al Parlamentului European în România că nu sunt pe listă. Poate au considerat că ar obţine multe e-mail răutăcioase de la bloggeri ori poate trebuia juriul să anunţe. Cine ştie….

Concursul a durat 143 de zile la care au participat 38 de bloggeri cu 92 de articole. Unii avea şi câteva 2, 4, 8 articole. Conform acestui articol. Deci concurenţa era destul de mare.

Îi felicit pe căştigători. Am citit materialele lor şi sunt foarte bune.

Câștigătorii secțiunii „Blogger European” sunt:

Premiul I: Anamaria Ghiban

Premiul II: Irina Bartolomeu

Premiul III: Lucian Branea

Juriul a fost alcătuit din Ioana Avădani, directorul Centrului pentru Jurnalism Independent, Luca Niculescu, redactor-șef RFI, bloggerii Cristina Bazavan și Cristian China-Birta, Carmen Praja, asistent în cadrul departamentului de presă al Reprezentanței Comisiei Europene în România (RCE) și Mădălina Mihalache, șef al Biroului de Informare a Parlamentului European în România.

Vreau să menţione că personal nu îmi plac concursurile din mediul online, prefer advertorialele. Dar pentru acest concurs am participat din 2 motive – mă atrage subiectul (cetăţenia) şi aş fi vrut să promovez Roşia Montană la Bruxelles. Poate cu o altă ocazie 😀

Reclame

2 comentarii

  1. Intr-un concurs in care majoritatea celor implicati in organizare si jurizare sunt jurnalisti NU ai nicio sansa in fata concurentilor care sunt jurnalisti!M-am uitat pe blogul bazavan,.ro ,comentarii aproape zero!Ca sa vezi cat e de apreciata.De fapt si inainte de asta ea ,ea a fost redactor sef la Tabu ,nu a acceptat o corectie de salariu si a fost concediata vanzarile revistei fiind sub asteptarile finantatorilor.(vezi brat.ro)

  2. @chirico77: poate ai dreptate, poate intr-un concurs de bloggeri jurizat de jurnalisti eu nu voi avea vreo sansa de castig. Ma voi concentra ca continut articolelor sa fie de o calitate mai mare, dar specific blogului meu. Mai important decat concursurile sunt cititorii.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s