Nu ai vrea un review gratuit la blogul tău ?

Acum să trecem la lucruri mai utile pentru cititori. De fapt e interesant pentru cei care deţin un blog şi care doresc un review. O bloggeriţă, Stoian Irina în colaborare cu ComunicarePR, derulează o campanie de blog review pentru cei care doresc un feedback scurt şi obiectiv.

Sursa foto

Eu m-am înscris şi am primit următorul review:

Ce îmi place:

– blogul lui are conţinut de actualitate
– blogul lui are conţinut diversificat pentru toate gusturile
– îmi place că Răzvan Pascal este implicat în blogosfera românească, ajutând bloggerii aflaţi la început
– îmi place că Răzvan Pascal spune lucrurilor pe nume (ce nu îi place, ce nu i se pare normal…)
– stilul propriu de a scrie

Ce aş modifica:

– designul blogului (ori unul nou, ori sidebar-ul din dreapta mult mai aranjat)
– un domeniu .ro
– aş adăuga o pagina de contact
– un logo care să mă reprezinte şi să facă cinste blogului meu
– aş scoate share this şi like this de pe prima pagină

Concluzie:

Răzvan are un blog personal foarte interesant, cu o gamă diversificată de subiecte. Felicitări pentru toată munca depusă şi mult succes în continuare cu blogul!
____

Acestea fiind spuse, vă recomand să intraţi pe blogul lui Răzvan şi dacă vă place ceea ce veţi citi, sper să-i mulţumiţi cu un like sau share.

Cu majoritatea punctelor din categoria Ce aş modifica sunt de acord. Exceptând logo-ul. Încă nu m-am gândit la unul care să mă reprezintă. Ce aş putea să pun? Semnul reciclării ori semnul Social Media? Ori…semnul reciclării combinat cu cel din social media….? Ori un omuleţ albastru în interiorul unui semn al reciclării?

Ce îmi recomanzi?

Fiindcă eu îţi recomand să te înscrii şi tu în această campanie. În cel mai rău caz primeşti un link către site-ul tău iar în cel mai bun caz îţi vei pune unele întrebări.

14 comentarii

  1. Mie îmi place mult conținutul blogului tău și te apreciez pentru implicarea de care dai dovadă. Însă cred că blogul ar avea nevoie de un alt design, acesta este prea comun, prea simplu.
    Despre logo nu știu ce ar fi mai potrivit, cred că te-ar ajuta să găsești imagini reprezentative pentru cele două domenii (ecologie și SM) și să încerci să combini, câte 2, sau poate 3, într-un mod cât mai creativ și prezentabil.
    Succes!

  2. @Ioana: merci de feedback. Ai dreptate, designul e comun, insa momentan nu simt nevoia unei schimbari de acest gen. Cred ca va trebui sa platesc pe cineva sa imi faca un design. Abilitatile mele de editare si manipulare foto/imagini se limiteaza la Paint si Microsoft Publisher. Cred ca la al doilea ori la al treilea salariu voi apela la un designer 😀

  3. Hai, că te-ai scos. Şi ce spuneai c-o recomandă pe domnişoara în cauză să îşi dea cu părerea ?

  4. @Dan: vorba Chinezului: „are tot dreptul sa incerce sa faca review de bloguri, caci si asta este frumos in 2.0! „

  5. @ Stoian Ciprian : sau, vorba Monicăi Tatoiu : „M-am săturat să văd toţi tractoriştii discutând despre finanţele ţării.”

  6. @Dan si @Stoian Ciprian: va rog sa nu va certati. Feedback-ul oferit de Irina mi-a placut si personal recomand site-ul. Fiecare are punctul lui de vedere.
    Daca vor fi comentarii din partea lui Dan si/sau Stoian Ciprian care denota o certa atunci vor fi sterse.

Lasă un comentariu