1 decembrie la Botoşani

Mâine, de ziua naţională a României, unele autorităţi publice locale din Botoşani (Primărie, Consiliul Judeţean) organizează evenimente, mai mult ori mai puţin interesante. Desigur, fiecare după cum îl duce bugetul şi imaginaţia.

Sursa foto

Cred că foarte mulţi botoşăneni au primit un flayer de la Consiliul Judeţean pentru a-i invita să participe la un concert ţinut de orchestra populară „Rapsozii Botoşănenilor„, plus alte formaţii de muzică populară din judeţ, ce nu sunt trecute acolo,  plus o defilarea cu torţe şi Fanfara Militară. Acestea vor începe la ora 15:00, în Piaţa Revoluţiei.

Dar Primăria? Ei ce pregătesc pentru această zi importantă a românilor? Păi, ce poate fi mai important şi tradiţional pentru români decât fasole cu cârnaţi? Dar vor fi doar 1.000 de porţii gratuite, în Centrul istoric. Trebuie să fii devreme, să prinzi loc la rând. Iar în acelaşi timp se va inaugurarea patinoarul în Centrul Vechi.

Şi dacă vrei să afişezi steagul ţării pe balcon, ori să îl porţi cu tine, dar nu îl ai şi nici nu ştii de unde poţi să faci rost, atunci intră aici. Costă doar 10 lei 😛

Deci ce vei face mâine? Vei merge la concert ori la fasole şi cârnaţi?

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s