Dependenţi de Like-uri

Nu e aşa? Suntem dependenţi de Like-uri, Share-uri şi Comment-uri.

Pentru o parte dintre noi acest lucru reprezintă o modalitate de validare socială. Că avem prieteni, chiar dacă sunt virtuali. Iar între timp….prietena ne părăseşte.

Recunoaşte, au fost momente în care numărai numărul de like-uri de la poza cu pisica.

Reclame

12 comentarii

 1. Nu ma face sa rad Dane ca sunt racit si iasa mai mult tusa din mine decat ras…
  Cum ce sa faci cu o mata. Stii cate like-uri si comenturi poti obtine? In special daca ai face o faza de genul: tocmai am pus mata in microunde, sper sa se usuce intr-un minut (si sa pui o poza cu mata in cuptor) iar dupa zece minute sa spui ca a fost o gluma. Pe barba mea vei deveni una-doua viral pe Facebook…

 2. Hai să îți spun un banc : un tip mergea în fiecare duminică și se ruga așa „Dă Doamne să câștig premiul cel mare la Loto, dă Doamne să câștig premiul cel mare la Loto… ” Azi așa, mâine așa până când într-o dumincă aude o voce venind din înaltul cupolei bisericii : „Dar cumpără-ți în gâții mă-tii bilet…”
  Așa și eu. N-ar trebui să-mi fac întâi cont de Facebook și abia apoi să mă preocupe „achiziționarea” unei mâțe corespunzătoare ? 🙄

 3. Nope, thanks. Fac parte din Mișcarea de rezistență. Adică rezist tentației de-a-mi face poză cu mobilul în oglinda de la baie. Așa că la ce mi-ar folosi ?

 4. O să râzi dar cel mai tare mă ajută pe mine, în munca mea, deși nu mă încadrez în niciuna dintre profesiile expuse de tine. Dar să nu mă întrebi cu ce mă ocup fiindcă ar trebui să te împușc dup-aia și zău că-mi ești simpatic. 😆

 5. Daca esti de la SRI sa stii ca maine nu voi avea o intilnire unde vom vorbi despre droguri, in engleza :S
  Stiu ca Facebook ajuta daca nu ai acces la el, fiindca ai mai mult timp liber si interactionezi mai mult cu lumea. Dar pentru unii poate fi doar o unealta de marketing/PR esentiala. Desi…ca bloger poate fi destul de greu sa nu ai un cont pe Facebook. Nu stii ce fel de audienta pierzi.

 6. Nuuu, măăăăiii, pușchea pe limbă… E-un job mai pașnic legat de ISPS Convention.
  Și be) știu chiar foarte bine. Pierd audiența de „calitate” Facebook. Pe bloguri lumea e mai spălată. Nu orice acraniat își face blog dovadă și numărul mic de mâțe care-s fotomodele în blogosferă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s