Testele din viață

În viață e important să avem grijă de noi, de corpul nostru, de sănătatea noastră.

Cred că fiecare viață e prețioasă și unică. Cred că viața e un drum ce trebui parcurs, să fie cât mai interesant și să avem și cât mai puține regrete. Să avem curajul să fim cine vrem să fim, desigur atât timp cât nu vom face rău celorlalți. Să avem curajul să ne autodepășim, să ne perfecționăm într-un domeniu.

Asta înseamnă să încercăm cât mai multe, să ieșim din zona noastră de confort, să încetăm să ne plânge și să căutăm scuze. Bani și timp se găsesc. Dar ceea ce e nevoie e o idee, un ideal pe care să îl urmăm și să credem cu tărie în el. Deși nu toți îl au fiindcă o parte nu cred că pot ori o altă parte nu vor ceva mai mult de la viață. Se simt mulțumiți cu ceea ce au și cine sunt. Probabil ei sunt și cei mai norocoși.

Dar pentru alții, să stai într-un singur loc nu e suficient. Să simți că vrei să faci ceva, că poți să faci mai multe dar nu știi încă ce. De aceea cred că e bine să încerci cât mai multe în viață. Desigur în limita bunului simț și legal. În special legal. Fiindcă altfel te vei trezi că vei avea nevoie de diverse teste laborator analize medicale pentru test papanicolau pret, ori alte teste. Poate vor fi momente când va trebui să faci teste, să mergi la doctori și prin spitale. Poate așa vei învăța, poate acelea vor fi testele tale prin viață.

Poate. Sunt unii care prin astfel de experiențe devin mai puternici, mai încrezători. Deși eu cred că eu aș putea să mă înțeleg mai bine prin experiențele și încercările vieții, dar făcând tot posibilul să mă mențin și sănătos.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s