Toamna

Vremea începe să se înrăutățească, toamna își pune din ce în ce mai mult amprenta pe tot ce e, iar frigul și ceața avertizează oamenii de anotimpul ce va urma după: iarna.

Nu, nu e o poezie și nici nu voi scrie o carte, doar fiindcă e trist afară. Deși…mă cam bate gândul să îmi mai cumpăr ceva incaltaminte barbati pentru cele 2 anotimpuri nu prea drăguțe cu corpul uman. Eventual o pereche de bocanci pe care să îi port și pe la munte. Deși, unii ar putea să spună că trebuie să mă îmbrac după cum e moda anotimpului ori chestii de genul. Poate au dreptate ( în mare sunt femei care sunt preocupate de modă, gen ce fel de jacheta de iarna să poarte), doar fiindcă nu mă pricep la așa ceva, voi rămâne, momentan, la negrul meu.

Am început să scriu și despre vreme și fiindcă s-a înrăutățit destul de mult. Mă gândeam că cei care fac acum școala de șoferi, partea practică, au cam pățit-o. Trebuie să fie și mai atenți.

Cred că cei ce au de câștigat sunt barurile și PUB-urile. De vrei să ieși pe la o plimbare nu poți. Excepție atunci când ai câine și trebuie să ieși cu el că altfel se agită ca nebunul prin casă și nu se cumințește până când nu primește o tigaie în cap. Iar copii…nu prea se vor bucura, decât atunci când va veni zăpada. Iar atunci să îi vezi cum se aruncă prin nea, fac oameni de zăpadă și vor „împrumuta” o gripă ce le va da bătaie de cap părinților pentru 2-3 săptămâni. Ori, dacă vor fi lăsați acum afară, nu vor mai trebui să își facă griji de gripa din iarnă fiindcă o vor avea chiar acum. Deși depinde cât de bine sunt îmbrăcați și dacă beau un ceai (ori au vreun fel de protecție extra) când ajung de afară în casă.

Deși vremea nu e chiar atât de rea. E puțin cam trist, dar până la urmă, dacă vrei să te plimbi și să rămâi cu gânduri tale e o ocazie destul de bună. Ori, dacă ești o fată ori un metrosexual înrăit, e o ocazie bună să îți mărești și garderoba. Să o diversifici cu alte culori ori tendințe.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s