Un nou concurs CSR

Se pare că în ultimii ani din ce în ce mai multe companii/corporaţii investesc în CSR (Corporate Social Responsibility) în România. Ori încurajând proprii angajaţi să se implice în proiecte/programe de voluntariat ori demarând campanii gen: Ţara lui Andrei, Raiffeisen Comunităţi iar acum IDEI: PUSE IN MISCARE. Poate că există mai multe, dar momentan doar pe acestea le ştiu.

Despre concurs am citit, prima oară, pe blogul Elenei Cîrîc.

idei-puse-in-miscaresursa foto

IDEI: PUSE ÎN MIŞCARE e un concurs organizat de Rexona, la care poate participa oricine şi nici nu trebuie să faci parte dintr-un ONG. Dacă te consideri o persoană activă şi ai o idee ce poate crea un impact comunităţii atunci faci parte din profilul candidatului.

Premiul e de 2.000 de euro, ideea trebuie să se încadreze în una din cele 3 domenii vizate: Sporturi, Activităţi culturale, Hobby-uri, trebuie înregistrată pe site până pe 20 noiembrie. În perioada 21.10.2013 – 08.12.2013, proiectele vor fi votate iar pe baza voturilor se va face un clasament format din primele 10 cele mai votate proiecte. Următoarea etapă va fi în perioada 9-15.12.2013 când proiectul câștigător va fi ales de un juriu format din Toma Coconea și Dani Otil. Cel mai bine e să fi consultati regulamentul concursului.

Singurul dezavantaj pe care îl văd e că există doar un singur premiu, deci un singur câştigător iar impactul nu va fi atât de mare. Poate, la viitoarele concursuri, numărul căştigătorilor va fi mai mare. Ar mai fi un aspect, atunci când vei scrie proiectul, să ei în considerare şi taxele pe care trebuie să le plăteşti la Stat.

Spor.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s