Seriale de toamnă

Poate ar fi fost mai inteligent ca acest articol să fi apărut în urmă cu o lună, dar fiindcă nu sunt atât de inteligent ci mai degrabă descurcăreţ, îl voi scrie acum.

Voi prezenta o listă cu serialele la care mă uit. De unele ştii, cum ar fi The Mentalist, dar altele sunt la primul sezon.

The Walking Dead – al 4-lea sezon

Este vorba despre viaţa unor supraveţuitor într-o lume plină cu zombii. De altfel un serial foarte cunoscut şi apreciat. Nu doar fiindcă americanii sunt înebuniţi după apocalipsa de zombii (cred că are legătura cu fanatismul faţă de religie) ci datorită greutăţilor, problemelor personale şi a evoluţiei personajelor principale. Mă aşteptam ca sezonul 4 să fie o porcărie (de obicei aşa se întâmplă), dar acum am altă părere.

Once Upon a Time –  al 3-lea sezon

Cum ar fi dacă toate personajele din poveşti, gen Albă ca Zăpada ori Scufiţa Roşie, să fie aduse într-un loc, în lumea noastră, de Regina cea Rea. Al treilea sezon explorează evoluţia de la Rău la Bine şi vice versa a personajelor. E un serial mai mult pentru familie ori atunci când eşti singur şi te plictiseşti.

Apropo serialul Once Upon a Time in Wonderland e o porcărie. Nu stârneşte nici un sentiment. Doar dacă eşti cu adevărat plictisit să te uiţi la el.

The Mentalist – al 6-lea sezon

Dacă vrei să înveţi mai multe despre psihologia omului, trucuri şi manipulări, acesta e serialul pentru tine. Acest sezon se axează mai mult pe prinderea răufăcătorului, Red John, dar mai sunt incluse şi câteva scene de crimă pe care James le rezolvă cu inteligenţă şi trucuri.

Hello Ladies – primul sezon

De fapt îl recomand fiindcă am citit despre el de la o bloggăriţa pe care o urmăresc, The Anne-Marie. Din ce am înţeles trezeşte sentimente controversate. Ceea ce e foarte bine. Dar, având în vedere că nu vreau să îmi măresc lista de seriale, îl voi urmări atunci când voi fi cu adevărat plictisit şi eventual să ştiu situaţii jenante pe care să le evit. Cu femeile, desigur.

How I Met Your Mother – al 9-lea sezon

O comedie superbă, care din păcate, dar şi din fericire a ajuns la ultimul sezon. Astfel vom afla şi noi cum a reuşit Ted să se întâlnească cu mama copiilor, sechestraţi de aproape 8 sezoane să îl asculte.

Sleepy Hollow – primul sezon

E interesant în felul lui, dacă eşti fanul supranaturalului, a Apocalipsei, a Călăreţului fără cap şi a conspiraţiilor. Serialul se învârte în jurul a 2 martori ai lui Dumnezeu, un britanic de aproape 3 secole şi o poliţistă neagră, ce trebuie să oprească cei 4 călăreţi ai Apocalipsei.

The Blacklist – primul sezon

Un nene, fost spion, actual unul din cei mai căutaţi oameni de pe planetă, se predă FBI-ului şi în schimbul protecţiei oferă o listă neagră cu persoane atât de periculoase şi de secrete încât nici FBI-ul şi CIA-ul nu ştiu de ei. E un serial destinat mai mult americanilor, fiindcă ei trebuie să se considere superiori, iar toţi sunt duşmanii lor. E interesant.

Supernatural – al 9-lea sezon

Dacă eşti atras de supranatural, îngeri ce nu sunt prea buni cu oamenii şi monştrii ce sunt omorâţi de 2 fraţi, acesta e serialul pentru tine. Mă întreb, după ce îi omoară ori îi salvează pe îngeri ce vor face în al 10 sezon? Îl vor salva pe Dumnezeu?

The Originals – primul sezon

E vorba despre vampiri, de fapt despre primii 3 vampiri (fraţi) şi lupta lor pentru familie şi putere. E interesant, în mare fiindcă nu sunt stereotipurile pe care le regăşeşti în Twilight. Iar vampirii nu strălucesc ca un diamant la lumina soarelui. Ba din potrivă, nici nu sunt afectaţi de el. Chiar nu regret că mă uit la el.

Arrow – al 2-lea sezon

Dacă eşti fanul desenelor animate cu siguranţă ai auzit de Green Arrow, care face parte din Justice League. Acest serial se axează pe el şi pe evoluţia personajului principal, Oliver Queen. Deşi exagerează cu sentimentele, cu închiderea în sine a lui Oliver (la câţi bani are cu siguranţă şi-ar permite un psihiatru foarte bun şi discret). E bun la plictiseală.

Revolution – al 2-lea sezon

Am mai scris despre el. E un viitor în care electricitatea nu mai există datorită unor nanoboţi şi dintr-o dată, după ce 2 oraşe au fost bombardate cu bombe nucleară, apar indivizi ce spun că reprezintă SUA şi că totul va fi bine. Deşi par a fi o sectă ce doreşte să controleze lumea. Partea mai interesantă a serialului e tipul care începe să controleze nanoboţii. Nu spun cine 😀

The Big Bang Theory – al 7-lea sezon

Comedia continuă cu geniile inapte social, dar care au reuşit, cumva, să aibă o parteneră (aproape fiecare) deşi au un comportament de clasa a 6-ea.

Two and a half men – al 11-lea sezon

Nu prea mai are acelaşi farmec, dar lipsa misoginismului e înlocuit cu mizandrinismul, fiindcă fiica lui Charlie preferă femeile şi le tratează aşa cum proceda şi Charlie.

Elementary – al 2-lea sezon

Eşti fan Sherlock Homes ori a serialelor gen The Mentalist? Atunci acest serial ar putea să îţi satisfacă această dorinţă. Un Sherlock Homes genial şi arogant care îi place să rezolve crimele, chiar dacă Poliţia nu îi cere ajutorul.

Dracula – primul sezon

E interesant în felul lui, încercând să ofere o poveste a vampirului care nu e scrisă în celebra carte. Acţiunea are parte în Londra, la sfârşitul secolului al XIX-lea, dar puţin diferită.

Le urmăresc, online şi gratuit, de pe acest site – http://www.free-tv-video-online.me/internet/

Crezi că sunt multe?

Reclame

2 comentarii

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s