Scoala de Vara ADV Romania

Fundatia „Alaturi de Voi” organizeaza in Iasi o scoala de vara dedicat liceenilor si e gratuit. Va fi in perioada 2-13 septembrie iar pina pe 15 august te poti inscrie.

Sursa foto

In acest an Scoala de Vara se va realiza in mod experimental pe doua paliere:

* educatie si divertisment pentru tineri cu varste cuprinse intre 16 si 35 de ani;

* informare, formare si practica in cadrul unui internship pentru liceeni.

Astfel, cu tinerii inscrisi la Scoala de Vara, vor lucra atat trainerii ADV cat si liceenii din programului de internship, propus in premiera de organizatie.

“Am sesizat in randul liceenilor o mare dorinta de a se implica, de a se perfectiona, astfel incat, cat mai devreme, sa se formeze pentru viata. Ceea ce le propunem noi este un program de formare pluridisciplinar, in care pe parcursul a 3 saptamani, sa poata invata drumul de la propria instruire la instruirea altora. Integrarea liceenilor de la internship in echipa de realizare a scolii de vara este cea mai buna metoda de a le oferi si informatie si practica in acelasi timp.

Dorim sa extindem programul de internship si pentru studenti, si vom reveni la toamna, cu o astfel de oferta” – este opinia doamnei Angela Achitei, presedinte ADV Romania.

La activitatile care se vor desfasura zilnic la Clubul Tinerilor al ADV Romania, in str. Bazinelor nr. 5, sat Uricani, com Miroslava (la 300 m de E 85, la iesirea din Iasi spre Bacau, fata in fata cu Antibiotice SA), se vor realiza dezbateri pe teme de mare interes pentru tineri cum ar fi – drumul pana la scopul meu, drepturile si obligatiile mele, ce resurse am ca antreprenor?, Internetul sursa sau resursa?, vor fi vizionate filme care apoi vor fi discutate, vor fi facute jocuri.

Scoala de Vara ADV Romania este un brand ADV prin care organizatia a oferit posibilitatea cultivarii abilitatilor tinerilor in domenii diverse- de la cel al relationarii si acceptarii diversitatii indivizilor, pana la cel al antreprenoriatului sau dezvoltarii profesionale.

Editia din 2013 a Scolii de Vara ADV Romania se realizeza din veniturile obtinute din activitatea economica a unitatii protejate autorizate Util Deco a fundatiei, sumele fiind reinvestite astfel in proiecte sociale.

Detalii puteti obtine pe http://www.clubultinerilor.eu sau de la Mihaela Munteanu, director de dezvoltare si comunicare ADV Romania, la tel. 0740513864 sau email: mihaela.munteanu@alaturidevoi.ro.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s