Social Media, carti de vizita si altele

Vreau sa imi fac comanda pentru cateva carti de vizita asa ca am cercetat putin pe google ce companii sunt, oferte, ce tipuri de carti de vizita si tot asa. Am ajuns la un moment dat sa gasesc ceva ce imi place si sa introduc ce detalii, informatii sa fie pe cartea de vizita. Iar pe linga date de contact si faptul ca sunt blogger (fiindca am blog, deci sunt blogger 😀 ) vream sa includ web design, SEO expert si tot asa. Dar adevarul e ca as minti si m-as face de rusine. Inteleg si practic cat de cat esentialul, dar mai mult nu. Daca ar fi fost asa, atunci as fi avut comentarii si sute de vizualizari zilnic, doar pe un articol.

 

Sursa foto

Reflectand mai mult asupra acestui fapt am realizat ca sunt destul de multi oameni, care daca au blog (ori poate chiar mai multe), cont pe Twitter, Linkedin, fiindca administreaza pagini de Facebook, au creat un grup si stiu sa creeze si un eveniment pe aceasta retea sociala sunt experti Social Media, SEO, creatori de site-uri si tot asa. Iar daca citesti site-uri dedicat Social Media, gen http://socialmediatoday.com/ , nu te face expert. Dar adevarul e ca sunt destul de putini. Eventual o lista cu bloggeri, de la nivel national, care creeaza interactiune si sunt destul de populari puteti gasi pe http://www.zelist.ro/

Trebuie sa experimentezi, sa iti creezi un portofoliu de clienti satisfacuti, sa ai interactiune cu cititorii si cu clientii si tot asa. In zilele noastre, daca nu stii cum sa te vinzi, daca nu ai un site atragator, interactiv, daca retelel sociale sunt doar pentru a posta stiri ori oferte si stergi toate comentariile negative, atunci te asigur ca vei avea destul de multe de pierdut. Asa cum SM e o oportunitate extraordinara de dezvoltare si creste la fel de bine poate fi cel ce te va trage in jos. Pe scurt, daca vrei sa cresti pe partea de Social Media ori colaborezi cu bloggeri care au experienta ori contactezi o firma ce te poate ajuta, eventual sa fie si de web design pentru a imbunatati site-ul. Sunt destul de multe optiuni ce trebuie si ce nu trebuie incluse intr-un site. Si e la fel de important ca si o pagina de facebook. Fiindca un site static, cu cateva stiri, fara interactiune si eventual daca are o culoare usturatoare pentru ochi nu va fi atragator pentru clienti.

Sunt destul de multe de spus. Dar ceea ce e clar e ca nu m-as recomanda ca expert SE ori Social Media. Nu e corect si nici nu am un nivel avansat. Iar cei ce se recomanda…iti poti incerca norocul.

Reclame

2 comentarii

  1. Daca vrei sa ai parte de o carte de vizita personalizata iti recomand kopia.ro, un portal foarte fain nou in Romania, in care iti personalizezi online cartea de vizita, eu una nu a mai intalnit.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s