Serialele pe care le prefer

Cum spuneam, într-un articol anterior, îmi place să mă uit la seriale și filme, online. De fapt mai mult la seriale.

Mai jos aveți o listă cu o parte din serialele pe care le prefer. Poate am uitat de unele, fiindcă nu mai există de ceva timp.

House of Cards

Pentru cei care sunt pasionați de politică, ori o studiază, acest serial e unul potrivit pentru ei.

Un punct de vedere a jocurilor politice, nu doar în SUA.

 

Falling Skies

Este deja la al 3-lea sezon. Un SF despre supravețuirea omenirii atunci când suntem invadați de extratereștri. În general se axează pe o familie, care încearcă să supravețuiască și să rămână unită. În ciuda a ceea ce li se întâmplă.

 

Doctor Who

Un extraterstru călător în timp, ce arată ca un om, doar că are 2 inimi și o cutie de telefon albastru ce e de fapt o mașină a timpului. Își schimbă înșățișarea aproape la fel de mult cum își schimbă companiile. Călătorește prin timp și Univers, pentru a salva pe oricine care are nevoie. În special specia umană.

 

Continuum

Ce se întămplă atunci când o polițistă este transportată, din greșeală, în trecut. Dar nu e singură, ci împreună cu niște condamnați ce doresc să schimbe viitorul, pentru că lumea (ori Statele Unite ale Americii, încă nu am înțeles) e condusă de corporații. Exact. corporațiile sunt noul Guvern și ei decid totul. Dar acum trebuie să facă tot posibilul să ajungă acasă. Dar oare timpul va fi schimbat? Oare e un paradox?

 

Revolution

Ce se poate întâmpla atunci când nu mai există electricitate. Nici în cer, nici pe pământ. Serialul pune câteva întrebări interesante și oferă câteva răspunsuri la fel de interesante. Dar, întrebarea cea mai mare pe care o am e: dacă nu mai există electricitate, în atmosferă, atunci de ce omul mai există? Doar avem și noi în cap, nu?

 

Raising Hope

O comedie superbă despre evoluția unei familii atunci când au ceva neașteptat: un bebe. Un copil a cărei mămică e un criminal în serie și executată pe scaunul electric. Dar nici familia tatălui nu e prea normală.

 

Dexter

Un serial foarte cunoscut, despre un criminal în serie ce preferă să aibă sub cuțit alți criminali. Un cod moral oferit de tatăl polițist, ce îl ghidează, dar câteodată mai are și el scăpări. Interesant e lupta dintre bine și rău ce e înăutru lui. Poate din acest motiv e atât de captivant. Cică sezonul 8 ar fi ultimul.

 

Supernatural

Povestea a 2 frați care vânează tot felul de monștri, de la fantome până la demoni, chiar și pe Lucifer. Ori de câte ori salvează lumea (ori de Apocalipsă ori de niște monștri cu ochi negri ce preferă să mănânce oamenii) ceva neașteptat se întâmplă.

 

The Walking Dead

Cred că deja știți de acest serial. Dacă nu, atunci pe scurt: tu ce ai face dacă lumea ar fi plină cu zombi? Ai deveni altă persoană ori te vei ține de principiile tale, pentru a te simți uman? Ceea ce e înfricoșător e ideea că nu există nici un leac și până la urmă cu toți pot deveni zombi. Doar un glonț în cap te poate salva.

 

How I met your mother

O comedie despre cum un tată romantic și despre cum a întâlnit-o pe mama copiilor. Doar că povestea se întinde pe 8 sezoane. Săracii copii.

Deși, în sfârșit, sezonul 9 va oferi liniște copiilor cât și spectatorilor.

 

Game of Thrones

Un serial foarte cunoscut. O luptă între lorzi pentru a deveni rege. Urmărește, în general, evoluția membrilor familiei Stark, deși moare câte unul. Unul din lucrurile interesante e că nu este o luptă între bine și rău. Între familia Stark și Lannister. Nu există doar alb și negru. Lumea e mult mai complicată și la fel și oamenii.

 

The Big Bang Theory

Povestea și evoluția unor tocilari ce încearcă să se integreze social dar au obiceiuri destul de ciudate, dar simpatice.

 

Suits

Cum poți deveni un avocat șmecher, dar fără să fi absolvit universitatea?

 

Încerc să îmi reduc porția de seriale, deși e cam greu. Bine că unele și-au terminat sezoanele.

 

Seriale pe care aș fi vrut să le văd. Să fi continuat cu, cel puțin, un sezon.

Terra Nova

În viitor omenirea distrugea planeta și e aproape de nelocuit. Dar s-a descoperit o mașină a timpului ce transportă oamenii cu 85 de milioane de ani în trecut. Serialul urmărește evoluția unei familii ce încearcă să ducă o viață relativ normală, având în vedere condițiile de acolo: dinozauri și ceva rebeli.

 

Kings

Un seriale interesant ce urmărește evoluția unui simplu soldat fiind ales de Dumnezeu să fie noul rege iar regele actual intrând în defavoarea lui Dumnezeu.

Reclame

2 comentarii

  1. Sons of Anarchy e un serial pe care multă lume nu-l ştie, dar e fenomenal de fain daca treci de primul sezon care e puţin mai plicticos. Sau Arrow, are lansat abia un sezon dar sezonul ăsta face cat 10 sezoane ale altui serial mai putin cunoscut şi vi-l recomand să-l vedeţi. Merlin,cu povestea regelui Arthur, e la fel, foarte interesant pentru fanii GoT, acesta oprindu-se la sezonul 5. Iar ca şi comedie, pe langa The Big Bang Theory, care-i tatăl lor, recomand Blue Mountain State, o panarama de serial, şi la propriu,şi la figurat. Sunt unele seriale în lista asta pe care vreau de mult timp să le văd dar nu mai apuc. Winter is coming!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s