Încă două evenimente la Iași – 6 iunie 2013

Am mai primit vreo două e-mail-uri cu invitație (asta se întâmplă când nu îți verifici 2-3 zile e-mail de pe Yahoo) cu două conferințe de presă pentru mâine, 6 iunie. Mă bucur că sunt informat cu privire la evenimente ce au ca obiectiv societatea civilă. Dar să fiu invitat cu 1-2 zile înainte de eveniment…..poate îmi programez agenda de activități cu cel puțin o săptămână înainte și deși aș vrea să particip nu am cum. Ceea ce nu e cazul acum, dar era când eram în Iași.

Oricum, gata cu publicitatea negativă. Să le promovez puțin evenimentul.

Prima conferință e pe tema educație vs piața muncii organizat de AOAI. Va fi joi, 6 iunie 2013, începând cu orele 10.30 pe Bld. Carol I, nr.4, Iași, Clădirea Habitat Proiect, corp B în sala de ședințe a Asociației Oamenilor de Afaceri Iași (AOAI). în sala de ședințe AOAI. Va fi prezentat Raportul Sinteză al audierii publice „Tineri versatili, o necesitate pentru cerințele imprevizibile din piața muncii?” audiere care s-a desfasurat la Iași, în luna mai. Trebuie confirmat prezența sunând la numărul de telefon 0742.467.762. Contact: contact@aoai.ro

A doua conferință care ca temă cultura la Iași. Se numește “Starea Patrimoniului Cultural la Iași și finanțările pentru 2013” , susținută de domnul dr. Alexandru MURARU, director general al Institutului Național al Patrimoniului. Evenimentul va avea loc la Prefectura Iași, în Sala Verde, începand cu ora 13:30. Presupun că trebuie confirmare la adresa ioana.movila@inp.org.ro dar nu scrie.

Dacă e cineva interesat….

Anunțuri

2 comentarii

  1. Buna Razvan, din cate stiu, invitatiile la conferinte de presa se anunta chiar si de pe o zi pe alta. In plus, la audiere (Tineri versatili, o necesitate pentru cerințele imprevizibile din piața muncii?) s-a precizat clar data la care va avea loc conferinta de presa. Oricum, apreciabil ca promovezi astfel de evenimente. 🙂 Simona PS. Felicitari pentru blog – combini utilul cu placutul, alaturi de note simpatice de umor. Bafta multa!

  2. Buna Simona.
    Merci de feedback. Mesajul articolului nu era indreptat direct spre cele 2 conferinte de presa ci ca un efect al companiiilor/institutiilor/ONG-urilor care procedeaza la fel. Voi scrie un alt articol dedicat e-mail-urilor care anunta evenimente cu 24 de ore inainte.
    Sper ca evenimentul sa fi avut impactul asteptat.
    Spor.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s