PRIME Iași a dat startul înscrierilor la ATELIERE

De ești pasionat de online și vrei să înveți mai multe de la specialiști (dacă nu ai participat la SMS Iași atunci ai o altă ocazie) poți încerca atelierele oferite de Asociația PRIME Iași.

macheta online ATELIERE

Ediția din acest an va aduce pe Ines Prodan, Bogdan Șeuleanu și Ciprian Dron, fiind organizat pe data de 7 aprilie 2013.

Completează formularul de pe blogul PRIME Iași si trimite-l la adresa ateliere5@yahoo.ro pâna pe 3 aprilie, orele 23. Sau poți să te înscrii chiar de pe facebook a ATELIERElor, la secțiunea înscrieri.

Limita de locuri pentru fiecare workshop în parte este de 16 persoane, așa că grăbește-te să prinzi loc la cel pe care ți-l dorești.

În cadrul acestei ediții se va organiza o tombolă, iar în urma extragerii unul dintre cel înscriși va participa gratuit la workshopul ales.

Taxa de înscriere la ATELIERE este de 15 lei.

Câteva cuvinte despre invitați

Ines Prodan a lucrat timp de trei ani ca Marketing Specialist la Centrul Comercial Felicia, iar din luna februarie a acestui an este freelancer și va susține un workshop pe tema „Foloseşte mediul online în favoarea ta. Construieşte-ţi brandul personal!”, în cadrul căruia vei învăța despre cum poți folosi și tu mediul online în favoarea ta, pentru a-ți dezvolta brandul personal.

Bogdan Șeuleanu este Marketer la Palas Mall, Iași din noiembrie 2010, în domeniul de activitate Retail. Până acum, a mai fost Marketing Manager la ADVENTS Timişoara, în domeniul Advertising-ului și Marketing Manager la Iulius Mall Suceava și Iulius Mall Timișoara, în domeniul Retail-ului, iar în cadrul proiectului ATELIERE va susține un workshop pe tema „Comunicarea online în retail – trend sau eficiență”.

Ciprian Dron este Owner și Manager Media Factory. Media Factory este o companie românească ce acționează în domeniile brandingului, designului interactiv și consultanței strategice în comunicare (www.designyourfuture.ro). Cu peste 11 ani de experiență în dezvoltarea și managementul brandurilor de companie, de produse și servicii, acesta va susține un workshop cu titlul „Vizibil şi invizibil în mediul online: strategie, construcţie şi rezultate câştigătoare.” Invitatul are toate calitățile pentru a împărtăși din experiență și celor care doresc să aprofundeze domeniile în care el excelează.

Spor.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s