Curs gratuit de economie socială

Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi, în parteneriat cu Asociaţia Alternative Sociale, Academia de Studii Economice Bucureşti şi Programul Naţiunilor Unite pentru Dezvoltare România, organizează la Iaşi şcoala de vară în economie socială pentru specialiștii din domeniul incluziunii sociale, în perioada 22-23 februarie 2013. Evenimentul se derulează în cadrul proiectului Modelul Economiei Sociale în România”, finanţat prin Programul Operațional Sectorial de Dezvoltare a Resurselor Umane 2007-2013 – Fondul Social European. Cursurile sunt acreditate de Colegiul Național al Asistenților Sociali din România.

logo-PPO

Scopul proiectului este de construire a capacității strategice a sectorului economiei sociale în concordanță cu dezvoltarea sustenabilă, în vederea sprijinirii creșterii economice prin incluziunea socială a grupurilor vulnerabile pe piața muncii. Obiectivul şcolii este de dezvoltare a competenţelor în economie socială pentru specialiștii din domeniul incluziunii sociale (asistenţi sociali, psihologi, psihopedagogi, sociologi, jurişti ş.a.).

Cheltuielile de participare (mape cu documente de informare şi formare, pauze de cafea şi prânz), sunt acoperite din fondurile proiectului, cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013.

NU vor putea fi asigura cheltuielile de transport şi cazare a participanţilor la acest eveniment.

Poţi să confirmi participarea la adresa de e-mail mitrea.geta@gmail.com până la 17 februarie 2013. Confirmarea acceptării se va face în ordinea solicitărilor primite, respectând principiul “primul venit – primul inscris”, în limita locurilor disponibile.

Pentru informaţii suplimentare despre proiect, vă rugăm să accesaţi http://profitpentruoameni.ro/ .

Pentru informaţii despre Fondul Social European şi Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013, vă rugăm să accesaţiwww.fseromania.ro.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s