Stagiu de practică în grafică şi design

Dacă eşti student/studentă în Iaşi, ori chiar băştinaş, poate ai auzit de o organizaţie de mediu, care nu e Greenpeace.

Mai Bine e o organizaţie relativ tânără ce derulează proiecte cu impact local, cum ar fi: IaŞi Reciclează, Colectare Baterii, ateliere  ori consultări publice.

Fiindcă proiectele sunt în creştere, însă membri sunt la acelaşi număr, s-au gândit să facă un apel de recrutare şi anume pentru postul de grafician/graficiană. Cerinţele le puteţi găsi pe site.

mai bine

Dar dacă nu ai astfel de calităţi ori competenţe şi doreşti să te implici în proiecte cu impact local, pe partea ecologico-social, îţi recomand să te înscrii, ca membru

Te poţi implica în proiecte ce se derulează de ani buni, ori care au finanţare de la nivel internaţional şi în acelaşi timp să ajuţi şi comunitatea locală.

Modelul de gândire pe care îl oferă organizaţia e tipic occidental, ori mai bine zis scandinavic. De ce zic acest lucru? Păi…cel mai bine e accesezi site-ul. Dar un indiciu ar fi motto-ul organizaţiei: etic. ecologic. echitabil.

Reclame

2 comentarii

 1. Site-ul merge, la fel si link-ul postat de mine. Am verificat, sa fiu sigur 😀
  Cerintele: Pentru persoanele care sunt pasionate de graphic design și au cunoștințele necesare acestui domeniu Asociația Mai Bine oferă un stagiu pentru o perioadă de șase luni de zile, cu posibilitatea prelungirii în urma unei evaluări.

  Activitățile postului de stagiar Graphic design se referă la creație/machetare pentru printurile asociației (afișe, pliante, broșuri, manuale etc.) și creație/machetare elemente online. Timpul necesar de lucru este de aproximativ 10 ore/săptămână. Stagiul se va desfășura în perioada februarie – iulie 2013 și este neremunerat.

  Se oferă beneficii precum îndrumarea de către experţi în domeniu, posibilitatea participării la programe de perfecționare, înmânarea unui certificat care atestă participarea la programul de stagiu, program de lucru flexibil.

  Persoanele interesate de acest stagiu sunt rugate să trimită un email la adresa contact@maibine.eu cu datele personale, un CV, o scrisoare de intenție și un portofoliu de lucrări până pe data de 31 ianuarie. În perioada 1-8 februarie va fi stabilită o sesiune de interviuri. Pentru detalii suplimentare puteți suna la numărul 0745767939 – persoană de contact Anca Gheorghică, președinte executiv al Asociației Mai Bine.

  Daca vrei sa aplici iti urez succes, Amirale.
  Apropo, pagina lor de Facebook – http://www.facebook.com/mai.bine?fref=ts

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s