Forever Christmas ediţia a II-a

În urmă cu un an de zile AEGEE a revenit în Iaşi, iar unul din primele proiecte pe care le-am avut a fost Forever Christmas, care, acum continuă cu o echipă înoită şi cu entuziam la fel de mare, de a ajuta şi a aduce puţină fericire celor ce au nevoie.

Însă copii care vor beneficia de ajutorul şi susţinerea celor binevoitor, nu au fost aleşi la întâmplare. Copii de la Centrul de zi din Bârnova, județul Iași, au mai beneficiat şi vor mai beneficia de ajutorul membrilor. Dar pentru a le oferi un Crăciun cât mai frumos ei au nevoie de ajutorul şi susţinerea voastră.

În perioada 7-9 decembrie, între orele 14:00-20:00 veţi găsi un stand special amenajat, la Centrul Comercial Felicia. Orice cadou este binevenit și va aduce bucurie copiilor, iar fondurile financiare strânse vor fi utilizate la achiziționarea de alimente și alte obiecte de folosință copiilor, care vor fi înmânate pe data de 13 decembrie .

Alătură-te membrilor AEGEE-Iasi în dorința de a dărui de sărbători. Oameni dornici și inimoși de la Carrefour s-au alăturat deja inițiativei noastre.

FC II

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s