AEGEE-Iași recrutează

Asociația Studenților Europeni Iași (AEGEE-Iași) și-a început campania de recrutări în rândul bobocilor și studenților ieșeni. O organizație care oferă posibilitatea de a te implica în proiecte și traininguri la nivel european, unde poți să călătorești pe continent și să cunoști oameni noi și binevoitori, își deschide porțile pentru o nouă generație de aegeești.

În perioada 16-18 octombrie în corpurile A şi B ale Universităţii „Alexandru Ioan Cuza” din Iași vor fi standuri de informare. Le poţi pune tot felul de întrebări şi vei lua (probabil) pentru prima dată contact cu oamenii din echipa AEGEE.

Pe data de 24 octombrie, în corpul A al Universităţii, în Amfiteatrul Mihail Kogălniceanu, va fi organizat o prezentare a asociaţiei, unde vei afla despre planurile viitoare şi vei avea iarăşi posibilitatea de a le pune întrebări. Deasemenea, vei afla mai multe despre cursul de vânzări pe care Danone îl pregăteşte. Enter the business backstage la DanonExplorer…şi vei putea fi chiar următorul angajat Danone. Mai multe detalii aici.

Pentru a deveni membru nu mai sunt decât câțiva pași, completează formularul de pe blog până în data de 28 octombrie, iar pe 1, 2 şi 3 noiembrie vor fi organizate interviurile.

Vrei să capeţi experiență alături de o echipă tânăra, vrei să cunoşti oameni noi şi vrei distracţie? Eiii, bine, acum e şansa ta. Aplică!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s