Workshop SEV la Iași

Fundația Serviciilor Sociale Bethany organizeaza vineri, 21 septembrie 2012, începând cu ora 13.00, un workshop pe tema Serviciului European de Voluntariat. Workshop-ul se adresează reprezentanților organizațiilor neguvernamentale care lucrează cu voluntari și în aceeași măsură voluntarilor și tinerilor interesați de oportunitățile de voluntariat internațional.

Evenimentul face parte din Caravana SEV ce se desfășoară în perioada 15 septembrie – 20 octombrie și în cadrul căreia 21 de organizații active în promovarea voluntariatului îi pun în mișcare pe cei interesați de voluntariat, aducându-i împreună, informându-i și inspirându-i să devină parte din SEV – Serviciul European de Voluntariat. Cei interesati vor avea oportunitatea să facă cunoștință cu Serviciul European de Voluntariat, să afle răspunsuri la întrebări și să interacționeze direct cu voluntari SEV, organizații gazdă și de trimitere, persoane resursă de la care pot afla informații clare și prietenoase.

Confirmările de participare pot fi trimise la această adresă de email –  georgiana.vieru@bethany.ro  până miercuri, 19 septembrie. Întâlnirea va avea loc la sediul Fundației Serviciilor Sociale Bethany, strada Varianta Uzinei nr. 1.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s