Cuza în 2012

 Chiar dacă mai e puţin până la vacanţa de Paşti iar unii studenţi sunt ocupaţi şi cu parţialele, agitaţia din faţa Corpului A este mai intensă decât deobicei, având în vedere şi cele două elemente. Asta fiindcă elevii au început să se plimbe prin Facultăţi într-un număr destul de mare. Sunt viitori studenţi cuzişti veniţi să „cerceteze terenul” înainte de a petrece 3 ori 5 ani în Iaşi.

Unul din lucrurile care îmi place la Universitate este faptul că ei încep din timp recrutările. Cum a venit şi căldura aşa şi bobicii au început să apară.

Pentru a afla mai multe informaţii cu şi despre admitere, despre Facultăţi ori la ce specializări să mergi, la licienţă ori la master, cel mai bine este să fie verificat constant site-ul Universităţii ori cel dedicat admiterii. Unele informaţii se schimbă ori apar unele noi (de exemplu un număr mai mare de locuri la buget).

Iar pentru a gusta puţin din viaţa socială şi extracuriculară a studenţiei ieşene cea mai bună soluţie este portalul 360.uaic.ro . Sunt ştiri şi anunţuri acutalizate de la voluntariat până la oportunităţi de carieră.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s