Conferinta Summer University

Asociaţia Studenţilor Europeni Iaşi (AEGEE-Iaşi) organizează luni, 2 aprilie, o conferinţă de prezentare a ofertei cu Universităţile de Vară destinate tinerilor dornici să exploreze şi să descopere Europa prin călătorii, distracţii şi învăţare nonformală. Prezentarea va începe de la ora 20:00, în Aula Magna Mihai Eminescu, din cadrul Universităţii Alexandru Ioan Cuza din Iaşi.

Pentru mai multe detalii vizitați cu privire la etapele de selecţie accesaţi următoarele site-uri: http://isaegee.wordpress.com/2012/03/21/exploreaza-viseaza-si-descopera-alaturi-de-aegee/ ori  http://www.projects.aegee.org/suct/su2012/su_list.php

În cadrul evenimentului va fi prezentată oferta cu cele 82 de Universităţi de Vară de pe întreg continent European, modalităţile de selecţie, poze de la SU, videoclipuri şi se vor răspunde la întrebări şi nelămuriri.

Un Summer University este un eveniment ce se desfăşoară în timpul verii pe o perioadă ce poate varia de la 1 la 4 săptămâni în oraşele în care AEGEE este prezent. Ai şansa de a înţelege şi explora dimensiunea multiculturală a continentului European, trecând de graniţe, într-un mediu creativ şi deschis. Anual 20 până la 50 de tineri din Europa aleg să se întâlnească în acest mod. Proiectul Summer University a fost înfiinţat în anul 1988 cu scopul de a promova  integrarea europeană. De atunci, el a fost reluat cu succes şi continuat mulţumită implicării active  a multor antene AEGEE.

Câte tipuri de Summer University există?

Dacă în economie, dorinţa cumpărătorului primează, în AEGEE dorinţa ta a dat naştere celor patru tipuri de Summer Universities:

–         Summer Courses – pentru a-ţi pune la punct cunoştinţele din diverse domenii.

–         Travelling – pentru a descoperi lumi noi şi nebănuite ca în poveştile copilăriei pe care sigur nu le-ai uitat.

–         Language Courses şi Language Courses Plus – fiindcă vrei să îţi încânţi prietenii cu ceea ce ai învăţat.

Evenimentul pe Facebook – http://www.facebook.com/events/364851310226819/

Summer University TSU

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s