Cursuri in domeniul economiei sociale

Fundatia „Alaturi de Voi” Romania organizeaza doua cursuri de formare in domeniul economiei sociale- „Primii pasi in economia sociala”. Cursurile vor avea loc în perioada 20-23 martie 2012 si 11-14 septembrie 2012 la Slanic Moldova.


Cursurile se adreseaza tuturor reprezentantilor ONG/institutiilor care au ca obiect de activitate integrarea socio-profesională a persoanelor apartinand categoriilor defavorizate, in special persoane cu dizabilitati si care au infiintate structuri de economie sociala (ateliere de terapie ocupationala / ateliere protejate / unitati protejate) sau doresc sa dezvolte astfel de programe de economie sociala. Puteti opta pentru unul din cele doua cursuri in functie de disponibilitatea dvs de timp, fie pentru luna martie sau luna septembrie – agenda fiind aceeasi.

Informatii organizatorice:
Numarul de locuri disponibile – 20 de persoane/curs
Locul desfasurarii cursului – Slanic Moldova (hotelul va fi comunicat participantilor selectati, ulterior)
Termen limita de inscriere pentru ambele cursuri– 5 martie 2012

Cum va inscrieti?
Completand formularul si expediindu-l pe adresa de mail anca.prisacaru@alaturidevoi.ro sau prin fax la 0232/275568.

Pana la data de 9 martie, persoanele selectate vor primi un mail de confirmare.

Alte detalii suplimentare in legatura cu cursurile pot fi obtinute de la d-na Anca Prisacaru, coordonator national proiect, tel. 0757110233, mail anca.prisacaru@alaturidevoi.ro

Cursurile fac parte din proiectul „Alianta pentru Dezvoltarea Economiei Sociale”, derulat de Fundatia ADV Romania in parteneriat cu DGPPH, Fundatia Motivation Romania, DGASPC Iasi si Cooperativa Sociala ”Il Poliedro” Italia si cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Lasă un comentariu