Soirée Polyglotte

Înveți limbi străine dar nu ai cu cine să vorbești? Iți dorești să trăești un mediu intercultural și să întâlnești oameni interesanți? Atunci Soirée Polyglotte este locul potrivit pentru tine!

Întâlnirile sunt în fiecare luni între orele 19:00 și 22:00 în Club Hand, unde ne vom cunoaște unul pe altul într-o atmosferă prietenoasă și relaxantă, vom învăța despre culturi și țări diferite și ne vom îmbunătăți cunoștințele de limbă la “un pahar de vorbă”.

Deci, trebuie ca participanții să vorbească fluent în diverse limbi? Nu! Soirée Polyglotte furnizează metoda perfectă pentru a învăța și a ne îmbunătăți continuu într-un mod non-formal.

Importanța de a vorbi și a asculta într-o limbă străină este indiscutabilă în procesul asimilării limbii. Spre exemplu, te ajută să-ți îmbogățești vocabularul, să capeți fluență și să dobândești mai mult curaj și încredere în tine ca să folosești activ cunoștințele tale despre limbile străine.

Oricine, de la începător până la avansat, va găsi oportunitatea de a învăța și simultan îi poate ajuta pe alții să progreseze. Fie că ești entuziasmat de limbi străine sau pur și simplu ești doritor să întâlnești alți oameni și să-i înveți limba ta maternă – ești binevenit la evenimentele noastre!

Evenimentul pe Facebook – http://www.facebook.com/events/126450094147725/

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s