Se caută voluntari nonformali!

FDSC, împreună cu partenerii săi ANPCDEFP și ISE, pregătesc lansarea celui mai ambițios proiect de promovare a educației nonformale din România.

Fiind un proiect de promovare se caută câțiva voluntari activi și talentați, care să ajute în activitățile specifice din proiect. Proiectul va fi dezvăluit echipei, în momentul formării.

Astfel, pe scurt, dacă:
…ai experiență în campanii de promovare; faci fotografii excelente; ai talent de grafician; te pricepi la scris articole; poți face un filmulet de promovare; te pricepi la „colectat” informații; poți scrie articole despre educație nonformală; te consideri un „multiplicator” bun ești una din persoanele căutate. Nu trebuie să ai toate abilitățile/competențele.

Perioada în care vei activa ca voluntar este martie – decembrie 2012. În afară de munca „de acasă”, va trebui să participi și la câteva întălniri de organizare pentru diferite evenimente din cadrul proiectului, dar mai multe detalii vei primi ulterior.

Ce ai de făcut?
Trimite un mail la adresa vlad.dumitrescu@fdsc.ro până pe data de 24 februarie 2012 (titlul mesajului va fi Voluntar Nonformal) și argumentează pe scurt motivul pentru care dorești să te implici ca voluntar în proiect. De asemenea, trimite și câteva „dovezi” care te-ar recomanda (un CV actualizat cu o poza recentă, cu detalii despre experiența ta și, dacă este cazul, un portofoliu personal de activitate).

Până pe data de 27 februarie vor anunța de rezultatele selecției.

*Activitățile de voluntariat nu sunt retribuite!*

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s