CivicVox pentru ONG-uri

IAA Young Professionals Romania, a dat startul înscrierilor pentru proiectul CivicVox, care are scop  suportul ONG-urilor în vederea elaborării, adoptării şi implementării unor strategii mai eficiente de marketing şi comunicare. Echipe de tineri profesionişti din Marketing şi Comunicare vor propune modalităţi de comunicare adaptate nevoilor organizaţiilor, pe care le vor implementa împreună cu studenţi voluntari.

ONG-urile care doresc să beneficieze de sprijinul IAA Young Professionals Romania se pot înscrie  trimiţând o scurtă descriere a organizaţiei (misiune, acţiuni precedente, proiecte în desfăşurare, număr membri s.a.) la adresa civicvox@iaayp.ro sau completând formularul de inscriere până la data de 1 martie 2012. Aplicaţiile trimise după această dată vor fi luate în considerare pentru următoarele selecţii.

 

Proiectul presupune mai multe etape:

* Selecția ONG-urilor;
* Consultarea acestora în vederea construirii unui brief de comunicare;
* Realizarea unor sesiuni interne IAA YP de brainstorming / generare de idei;
* Realizarea și livrarea unui plan final de comunicare;

* Găsirea unor persoane voluntare (în special studenți) care să se implice în implementarea planului de comunicare; susținerea acestor persoane voluntare în vederea obținerii de rezultate optime în punerea în practică a planurilor generate.

De asemenea, studenţii sau alte persoane voluntare care doresc să facă parte din echipele de implementare, pot sa utilizeze aceeaşi adresa de e-mail pentru a obţine mai multe detalii.

Mai multe informaţii aici.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s