60 minute – Christiane F.

Centrul de prevenire, evaluare şi consiliere Antidrog Iaşi  organizează o seară de film, miercuri, 11 ianuarie 2012, începând cu ora 17:00, în Cafeneaua Phoenix (Iaşi, Piata Unirii). Va fi prezentat filmul Christiane F. în regia lui Uli Edel, cu Natja Brunckhorst şi Thomas Haustein în rolurile principale. După difuzarea filmului vor avea loc discuţii interactive pe marginea consumului de droguri în Germania şi România.

Filmul Christiane F. este o producţie germană a anului 1981. Această dramă semi-biografică zugrăveşte lumea persoanelor consumatoare din Berlinul anilor ’70 folosindu-se de înregistrări pe casetă audio realizate de Christiane F. În acest cadru, va avea loc şi premierea tinerilor participanţi la dezbaterea „Cum putem privi tentaţiile din viaţa noastră” desfasurata pe 24 noiembrie 2011, in cadrul campaniei „60 minute pentru tine”. 

La acest eveniment intrarea este libera şi pot participa persoane de orice vârstă care doresc să se informeze cu privire la efectele consumului de droguri.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s