Concurs de fotografie „Voluntariatul este important” 2011

Pentru a participa la concurs trebuie trimise fotografii care să răspundă la întrebarea săptămânii cu privire la modul în care consideraţi şi percepeţi eficienţa pe care o are voluntariatul în comunitatea şi în ţară. Toate fotografiile trimise corect vor fi publicate pe acest site:  http://volunteeringmatters.unv.org/

Pe 6 decembrie la ora 10:00 GMT, echipa Campaniei de Voluntariat a Organizaţiei Naţiunilor Unite (UNV) va selecta cele mai convingătoare trei fotografii trimise ca răspuns la fiecare întrebare săptămânală. Cele 18 fotografii selectate pentru finală vor fi publicate pe pagina Facebook a programului UNV, iar fanii vor fi rugaţi să voteze fotografiile favorite. Fotografia care va primi cele mai multe voturi („like”-uri) până pe 7 decembrie la ora 10:00 GMT va căştiga titlul de fotografia 2011 a evenimentului „Voluntariatul este important” şi va deveni poza de profil a UNV pe Facebook pentru 2012.
VOLUNTARIATUL ESTE IMPORTANT (Volunteering Matters) este o iniţiativă online a programului UNV pentru a celebra Ziua Internaţională a voluntariatului 2011 (5 decembrie).

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s