team ADventure – editia a – IV – a

PRIME Iaşi derulează în perioada 19 octombrie – 15 noiembrie acel gen de proiect care este de tradiţie şi din ce în ce mai mare dar la care aacces un public format din studenţi de la secţia de Științe ale Comunicării din cadrul Facultății de Filosofie și Științe Social-Politice, Marketing și Comunicare în Afaceri din cadrul Facultății de Economie și Administrare a Afacerilor și Jurnalism și Comunicare din cadrul Facultății de Litere, ale Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași.

Miercurea aceasta de la ora 20:15 în Amfiteatrul II8 va fi prezentarea proiectului unde vei cunoaşte mai bine Festivalul Concurs de Strategie Publicitară şi Relaţii Publice, regulamentul, studiile de caz, firmele, premiile, eventual să îţi găseşti membri pentru a forma o echipă. Participanţii, cei acceptaţi, vor avea la dispoziţie 3 săptămâni în care vor învăţa practic cum să creeze şi să deruleze o strategie de PR.

Cel mai bine este să mergeţi miercurea la prezentare să citiţi regulemantul şi să urmăriţi pagina de Facebook a proiectului.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s