ZENF la Iaşi

Azi dimineaţă ieşind din cămin am văzut pliantele de promovare a ZENF (Zilele Educaţiei Non-Formale) ce se vor desfăşura la Iaşi. Am auzit că vor veni şi în Iaşi de la Oana dar nu credeam că vor începe aşa devreme promovare. Este un eveniment menit a promova metodele și formele educației nonformale și conceptul de angajabilitate în rândul publicurilor-țintă (studenți, angajatori, mediul academic).

De-a lungul desfășurării ZENF vor fi reprezentanții centrelor de consiliere și de orientare în carieră (CIPO) a Universităţii „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi, formatori precum și colaboratori din mediul universitar. Împreună vor prezenta perspective completementare în ceea ce privește educația nonformală, legătura acesteia cu angajabilitatea și impactul asupra cursului viitoarei cariere.

Proiectul se va finaliza printr-un Ghid de Angajabilitate, cuprinzând interviuri, testimonaniale și informații cu și despre partenerii, articole relevante despre educația nonformală și angajabilitate, ghid care va fi lansat la începutul anului viitor.

Sunt entuziasmat să particip la câteva din seminariile şi workshop-urile lor. Să învăţ tehnici şi instrumente ce pot fi folosite în traininguri, proiecte unele chiar şi în managementul interior al organizaţiilor.

ZENF vă fi în perioada 25-28 octombrie. Printre instrumente ce vor fi folosite/prezentate la workhop-uri: Photovoice, Biblioteca Vie.

Oricum mai multe informaţii puteţi afla pe site-ul evenimentului aici ori pe pagina organizaţiei aici.

Încă nu s-a dat drumul la înscrieri pentru Iaşi (din păcate).

Evenimentul este organizat de LEAP (Link Education And Practice).

Reclame

Un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s