PRIME Iaşi recrutează

PRIME Iaşi este una din cele mai active ONGS-uri din cadrul Facultăţii de Filosofie şi Ştiinţe Social Politice al cărui grup ţintă sunt studenţii şi masteranzii de la specializările Comunicare şi Relaţii Publice respectiv Ştiinţe ale Comunicării. Până pe 13 octombrie 2011 te poţi înscrie completând formularul – Aici şi participând la prezentarea organizaţie, miercurea aceasta, ora 20:15, in Amfiteatrul II8 din Corpul A. Mai multe informaţii despre recrutare aici.

Fiind una din cele 4 ONGS-uri din cadrul Facultăţii am avut destul de des contact cu ei. De fapt în ultimii 2 ani, vrând nevrând ne-am ciocnim destul de des. Ori la birou ori eu participând la unele proiecte de ale lor. Pot să spun fără modestie că sunt unii din cei maiactivi voluntari şi profesionişti din cadrul Universităţii având proiecte cu impact. Cele mai multe fiind pentru cei de la CRP. Am avut destul de multe de învăţat de la PRIME, cum ar fi că este bine să ai proiecte cu tradiţie ce se repetă an de an, dar în fiecare an ele să devină mai mari şi cu un impact mai profund; este bine ca noii voluntarii să treacă prin mai multe etape de selecţie şi instruire astfel ei se vor dezvolta personal mai repede şi se vor integra mult mai uşor. Eu fiind de la A.S.A.F.F.I. ai putea considera că ar trebui să fiu invidios , ba din potrivă mi-au trezit admiraţia nu de puţine ori.

Fiind pe partea de PR au găsit un mesaj ilustrativ pentru campania de recrutare din toamnă: Tu unde practici comunicare şi relaţii publice?  Iar din punct de vedere online sunt foarte eficienţi şi vizibili. Cel mai bine este sa vizitaţi pagina lor de Facebook şi să vă convigeţi singuri.

Ca proiecte amintesc: team ADventure , ATELIERE , PR Tea de Iaşi şi revista PeRspective.

Exista doar un singur dezavantaj: trebuie sa fii la CRP sau Ştiinţe ale Comunicării.

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s