ASFI recrutează

ASFI (Asociația Studenților Francofoni din Iași) una din cele mai vechi și active ONGS-uri din Iași își deschide porțile pentru cei ce sunt interesați să practice voluntariat. Cele mai multe proiecte de-ale lor sunt pe partea culturală. Franceza nu este un criteriu de selecție obligatoriu.

Este primul ONGS din această toamnă care folosesc și un mesaj în textul de comunicare: Reinventăm studenția ! Promovăm francofonia!

Textul lor:  “Toamna se numără bobocii”, “Studenția este plină de oportunități”, “Viața de student este de neuitat”sunt deja clișee. 

Asociația Studenților Francofoni din Iași îți dă întâlnire pentru a te îndrăgosti de studenție.
Pentru ca acest coup de foudre  să se întâmple, te așteptăm în perioada 3-12 octombrie în fața UniversitățiiAlexandru Ioan Cuza ( cortul ASFI) și te întâmpinăm cu muzică francofonă, cu entuziasm, cu un bagaj de frumoase amintiri ASFiste, pe care ți-l împărtășim !
Te invităm pe 12 octombrie, orele 20:00, în Amfiteatrul B1, din corpul A al Universității Alexandru Ioan Cuzapentru a ne cunoaște valorile, planurile, visurile, proiectele!
Dacă nu crezi în dragoste la prima vedere, permite-ne să te convingem de seriozitatea, implicarea și identitatea noastră, vizitând site-ul oficial www.asfi.ro , pagina noastră de Facebook sau citind articolele postate pe Blogul Francofonilor . Pentru detalii sau întrebări, curiozități, ne poți contacta și la adresa de e-mail aefi_ro@yahoo.fr
Fii diferit ! Îndrăznește ! Implică-te !
Mai multe informații pe blogul lor și Facebook.
Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s