Prefectura Iaşi recrutează voluntari

Am văzut acest mesaj pe site-ul 360.uaic.ro . Deși m-a tentat la început, până la urmă sunt la masterul Politici Publice și Management Instituțional,va trebui să îmi pun problema timpului. Dacă voi avea ori nu suficient timp. Dar pentru care au timp și vor să se implice este o oportunitate extraordinară de a învăța practic.

Mesajul lor: Dacă eşti student, ai abilităţi de comunicare, spirit de echipă şi dorinţa de a învăţa lucruri noi, te poţi înscrie ca voluntar al Instituţiei Prefectului Iaşi.

Stagiul se va desfăşura în baza unui contract de voluntariat (pe 3 sau 6 luni) şi presupune implicarea în activităţi de secretariat/ arhivare, organizare de evenimente, documentare în vederea realizării de materiale informative, informare şi comunicare.

Înscrierile se fac în baza unei fişe pe care o puteţi solicita la numărul de telefon 0232 235400 interior 148 sau la adresa de e-mail contact@prefecturaiasi.ro. Studenţii interesaţi vor retrimite această fişă, însoţită de un CV şi o scurtă motivaţie, la adresa menţionată până la data de 30 septembrie 2011.

Mai multe informaţii despre această oportunitate puteţi găsi în documentul ataşat aici:

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s