Atelier de lucru manual – 18.06.2011

Asociata Mai Bine Iasi continuă să organizeze ateliere de lucru manual. Devenită deja un obicei local. Un eveniment unde suntem invitați să învățăm și să contribuim. Un aspect important este că ediţia aceasta este ultima până în septembrie.

În cadrul atelierului din luna iunie, vom realiza obiecte decorative și bijuterii, inele pentru șervete, suporturi și vase din hârtii, ziare și reviste care pot fi reutilizate și transformate în obiecte creative.Vă așteptăm să împărtășim tehnici și idei creative, dar mai ales să învățăm cum prin gesturile mici de zi cu zi putem reduce consumul, reutiliza și recicla.

Participarea la atelier este gratuită, iar participanții se pot înscrie trimițând un e-mail cu semnătură, date de contact și titlul “înscriere atelier de lucru manual” la adresa alina.pitariu@maibine.eu. Numărul de locuri disponibile este 30. Limita minimă de vârstă pentru participanți este de 14 ani.

Materialele folosite în cadrul activităților de lucru manual sunt puse la dispoziție de către organizatori, iar obiectele realizate vor fi valorificate ulterior de către Asociația Mai Bine. Participanții vor avea ocazia de a se deplasa de la o masă de lucru la alta, pentru a exersa fiecare activitate și pentru a opta pentru cea care li se potrivește sau îi atrage mai mult.

Mai multe aici.

Event pe Facebook.

2 comentarii

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s