Curs de conduc bicicleta la Iași

Asociația Mai Bine organizează sâmbătă, 4 iunie 2011, începând cu ora 10 la un curs de condus bicicleta și la un atelier de mecanică de bicicletă.

Aceste activități sunt organizate în premieră la Iași și fac parte din proiectul Șapte coline pe două roți, având scopul de a încuraja persoanele care doresc să învețe să meargă cu bicicleta și de a promova acest mijloc de transport sănătos și ecologic.

 

Cursul de condus bicicleta se va desfășura pe Esplanada Palatului Culturii din Iași, între orele 10 și 13, continuând cu atelierul de mecanică în intervalul orar 13-14. Participanții la cursul de învățare a mersului pe bicicletă vor fi împărțiți în trei grupe, pentru intervalele orare 10-11, 11-12 și 12-13. După încheierea înscrierilor – vineri, 6 mai, ora 12 – participanții la cursul de condus bicicleta vor primi un e-mail cu repartizarea pe grupe.

 

Accesul la aceste activități este gratuit. Pentru a participa trebuie să completați formularul de înscriere și să îl trimiteți la adresa ana.falticeanu[at]maibine.eu. Numărul de locuri este limitat la 20. Limita de vârstă pentru participanți este de minim 14 ani, minorii având nevoie de acordul părinților pentru participare. Organizatorii vor asigura bicicletele, logistica necesară pentru atelierul de mecanică și îndrumătorii pentru cele două activități. Sâmbătă veți avea ocazia să faceți un prim pas spre a învăța cum să conduceți o bicicletă, dar și câteva aspecte legate de mecanica bicicletei, precum umflarea și centrarea roților, punerea lanțului și verificarea frânelor.

 

Proiectul Șapte coline pe două roți este implementat de către Asociația Mai Bine în perioada februarie-iulie 2011 și finanțat de Fundația pentru Parteneriat și Apemin Tușnad S.A. Prin Șapte coline pe două roți se dorește încurajarea deplasării cu bicicletele și promovarea ecologiei urbane și a cicloturismului la nivelul orașului Iași.

 

 Acest material exprimă exclusiv opinia autorului. Finanțatorii nu pot fi făcuți în niciun fel răspunzători de felul în care se folosesc informațiile cuprinse în acest material.
Mai multe informații aici.

 

 

 

 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s