Youth on the Move Card: Consultare

Astăzi când am verificat site-ul ESN Internaţional am citit un articol despre un card pentru tineri, dedicat în special studenţilor ce beneficiază de Bursa Erasmus, dar şi cei ce călătoresc mult.

Este o idee a Comisiei Europene, iar până pe 4 iunie 2011 vor fi consultări publice.

Există deja mai multe carduri care promovează în prezent tinerii în moduri diferite, în domeniul, de exemplu, mobilitate sau cultură, oferirea de reduceri, accesul la informaţii şi oportunităţi de networking. Ideea din spatele cardului YoM  nu este de a înlocui aceste carduri, ci mai degrabă să coopereze cu aceste carduri, eventual sub forma unei etichete. Această etichetă ar putea adăuga valoare europeană, oferirea de reduceri şi mai mult accesul la informaţii şi reţele noi caracteristice, cum ar fi acordarea de carduri cu valoare practică, socială, juridică şi pentru utilizatorii săi (oricine între 13 şi 30 de ani în Europa).

Pentru a completa chestionarul intraţi aici.

Reclame

4 comentarii

  1. Cadrul ESN va putea fi achizitionat de catre studentii Erasmusi si de catre cei care sunt interesati de activitatile ESN de la voluntarii ESN Iasi incepand cu aceasta toamna. Cu multe beneficii si o valabilitate internationala, Cardul ESN iti garanteaza distractia maxima.

  2. ESN Iasi a organizat mai mult petreceri in anul acesta universitar. Au fost unele proiecte de implicare civica, coordonat de Oana Ojica, Ana Maria Butescu, Anca si Dana Oanea si alti membrii, putini la numar, care cred in astfel de proiecte. In care au fost implicati studentii Erasmus – SocialErasmus
    Bogdan: ce poate oferi cardul ESN Iasi? Nu ii aceeasi cu intrarea?
    P.S.: in articol ii vorba despre un altfel de card.

  3. ESN Card este foarte util pentru cei care sunt interesati de activitatile ESN. El este valabil in toate sectiunile din Romania si din lume si ofera numeroase avantaje detinatorului pe langa intrarile la evenimente. ESN Iasi va stabili discount-urile oferite detinatorilor de ESN Card.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s