SMS Iasi – 04.03.2011

De curand am primit confirmare de acceptare in cadrul conferintei.

Deja astept! Este unul dintre subiectele preferate: social media. Social Media (retelele sociale) sunt diferite. Tehnicile, strategiile, modul de abordare este cu totul diferit, fata de un site. Ii o extensie a vietii reale (in cazul in care ai viata sociala reala)! Insa daca nu ai grija poate crea dependenta! Iti poate minca prea mult din timp, daca nu stii cum sa iti dozezi cantitatea!

Am aplicat chiar si la un intership in cadrul Departamentului MEDIA pe partea de PR Online!

Revenind. Care este scopul conferintei? Cred ca cel mai bine este sa va ofer 2 citate pentru a va face o idee.

La sfarsit de saptamana (mai exact vineri, 4 martie) avem oaspeti de seama in Iasi. Oamenii din online din tara ajung la cea de-a treia editie Social Media Summit, eveniment regional despre online si strategii de marketing prin social media organizat de Echipa Biz. Intrebare de final: Cine sunt cei mai influenti bloggeri locali? http://laviniabiberi.com/2011/03/iasi-hai-la-social-media-summit/

Cele mai recente cifre despre social media in Romania arata peste 2,4 milioane useri Facebook, 3 milioane cititori de bloguri, peste 40,000 conturi Twitter si peste 370,000 conturi in reteaua LinkedIn. Pe o astfel de piata, business-urile vad tot mai clar alternativa la bugetele imense cheltuite pe campanii traditionale de advertising iar Social Media devine, la costuri incomparabil mai mici, mediul preferat de transmitere si comunicare a experientei de brand.

Cel de-al treilea episod al seriei originale Biz Social Media Summit ne duce in Iasi, la o intalnire extraordinara intre bloggeri, specialisti in social media si comunitatea regionala de business din Moldova. Se poate o afacere promova in 140 de caractere sau mai putin? Ce asteptari au de la Social Media si cum folosesc companiile retelele sociale pentru pentru a se promova? Cum ar putea creste vanzarile prin pagina de Facebook? Este LinkedIn locul in care un antreprenor poate gasi parteneri de business de incredere?

Sursa: http://www.bizforum.ro/smsiasi/

 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s