Grupul FreecycleR acum şi în Iaşi

Recent am dat peste grupul FreecycleR printr-un prieten pe Facebook. Pare destul de interesant, o reţea locală a celor ce doresc să protejeye mediul şi să recicleze inteligent.
Grupul FreecycleR pune în contact pe cei care au lucruri de aruncat cu cei care le-ar putea folosi. Scopul nostru este să păstrăm obiectele utilizabile în afara gropii de gunoi. Prin utilizarea bunurilor deja produse, reducem consumul, producţia şi mai ales impactul acestei producţii asupra planetei. FreecycleR vă oferă şi motivaţia necesară descotorosirii de obiecte inutile. Pe termen lung, FreecycleR stimuleaza formarea unei comunităţi.
FreecycleR Iaşi a fost înfiinţat la 1 August 2010, ca parte a unei reţele mondiale, iniţiată în Tucson, SUA, la 1 mai 2003.
În prezent sunt mii de grupuri  (mai exact 4,834) similare pe toată planeta având aproximativ 7,341,000 de membrii.
Reţeaua creşte pentru că scopul sau este în general privit cu simpatie. Dincolo de oferirea/primirea de obiecte, poţi să ajuţi FreecycleR prin transmiterea mesajului. Sigur stii pe cineva care ar fi  interesat de un astfel de grup. Aşa că „citeşte şi dă mai departe”!
Pentru mai multe informaţii despre Freecycle şi pentru lista grupurilor aprobate de Freecycle, vizitează http://freecycle.org/ (pagină în engleză).
Reclame

Un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s